Balso par projektiem Krāslavas pils kompleksā LMT projektu konkursā!
(10.05.16)

No 9. līdz 26.maijam ir oficiāli atklāta balsošana par labākajiem un Krāslavas novadam nozīmīgākajiem projektiem konkursā “LMT Latvijai”. 

Trīs no astoņpadsmit iesniegtajiem projektiem ir saistīti ar Krāslavas pils kompleksu - aktuālākais no tiem - vitāli nepieciešamā rekonstrukcija krāslaviešu un viesu iemīļotajai skatu platformai (projekts Nr.9)! Divi pārējie projektiņi saistīti ar jaunu dizaina elementu - romantiska koka soliņa (projekts Nr.7) vai īpaša piedāvājuma kāziniekiem (projekts Nr.8) uzstādīšanu pils parkā.

Balsot iespējams 3 veidos: 
1) Krāslavas novada domē, Rīgas ielā 51 (3.kabinetā), Krāslavā, klātienē aizpildot balsošanas anketu, 
2) interneta vietnē http://www.lmt.lv/lv/lmtlatvijai ar savu draugiem.lv vai FB profilu), 3) LMT klienti var balsot arī īsziņas veidā, sūtot izvēlētā projekta identifikāciju uz numuru 1668. Piemēram, balsojot par projektu, kas sarakstā ir ar pirmo kārtas numuru, jāsūta īsziņa ar tekstu: Kraslava1. 

Vairāk info: httpa//www.kraslavasvestis.lv/zinas/article/3/iedzivotaji-aicinati-balsot-par-projektu-istenosanu-kraslavas-novada-attistibai.html:::http://www.kraslavasvestis.lv/zinas/article/3/iedzivotaji-aicinati-balsot-par-projektu-istenosanu-kraslavas-novada-attistibai.html