Fotokonkurss "Durvis"
(08.04.16)

Ikdienā mēs veram daudz un dažādas durvis – muzeja, savas mājas, aptiekas, lielveikala, pašvaldības, poliklīnikas, skolas un daudzas citas. Cik durvju savas dzīves laikā cilvēks atver un aizver?

Jau par labu tradīciju ir kļuvis Krāslavas Vēstures un mākslas muzeja rīkotais “Muzeju nakts” pasākums. Arī jums ir iespēja šo pasākumu bagātināt un padarīt vēl interesantāku ar savu līdzdalību. 

Krāslavas Vēstures un mākslas muzejs izsludina fotokonkursu „Durvis” un aicina atsūtīt fotogrāfiju/as, kurās ir attēlotas Krāslavas un novada ēku durvis vai dažādas interesantas durvju detaļas, kā arī jūsu albumos esošos foto, kur fonā ir redzamas durvis.

 

Visiem mūsu novada iedzīvotājiem, kuri vēlas piedalīties fotokonkursā, ir līdz š.g. 6.maijam jāatsūta attēls pa e-pastu: kraslavas_muzejs@inbox.lv, norādot kontaktinformāciju – vārdu,uzvārdu un tālruņa numuru, kā arī vietas adresi, kur fotogrāfija tika uzņemta,ar norādi – fotokonkursam “Durvis”. Mūsdienu fotogrāfijas sūtīt JPG formātā, vecās - skenētas maksimālā izšķirtspējā, vai arī nāciet uz muzeju Krāslavā,Pils ielā 8, izdarīsim to kopā muzeja speciālista vadībā.

Iesūtītās fotogrāfijas tiks izmantotas izstādes ierīkošanai un būs apskatāmas Muzeju nakts pasākumā 2016.gada 21. maijā. Visi fotokonkursa dalībnieki tiks sumināti pasākuma laikā. Uzvarētāju foto tiks publicēti arī informatīvajā izdevumā „Krāslavas Vēstis”.